Despre mine

_95A8123_f1… E straniu să scrii despre tine. Mai ales când toată lumea te ştie şi te vede în felurile feluri – unii prea simplă, alţii prea fiţoasă, tolerantă, pedantă, naivă, serioasă, albă, neagră… Dar să încerc.

Sunt media de 20 de ani. Înainte scriam mai bine. Şi mai mult. Acum fac în fiecare zi un fel de curse contracronometru. De la revista mea „VIP magazin”, la emisiunea mea „O Seară Perfectă”. Între ele, mai stau de vorbă cu fetele de la revista mea mai nouă – „Casa Mia”. Uneori fac lucrurile de mântuială, alteori le fac foarte bine, uneori fără stare, alteori plină de încântare. Dar viaţa e prea scurtă să mă întreb de ce e aşa sau altfel. Încerc să le corectez pe parcurs, în fiecare zi.

De ceva timp mi-am dat seama că mă îndepărtez de ceea ce îmi plăcea cândva la nebunie – să scriu. Aşa că mi-am relansat acest blog ca să pot scrie. Să îţi povestesc despre oamenii pe care îi cunosc în fiecare zi, despre evenimentele la care merg, despre lucrurile care mi se par minunate sau absurde, despre duminicile ploioase sau cu soare din viaţa mea şi despre stările în care s-ar putea să te regăsești.

Altfel, îmi plac culorile, dar port des negru; îmi place lumina, dar pe dinăuntru mă mai pierd în întuneric câteodată; mi-e şi trist, dar nu se vede la televizor; am prieteni extraordinari care mă ajută să îmi regăsesc aripile; am o fiică pe care o ador şi care îmi aminteşte că demult nu mai sunt copil; pun pasiune în tot ce spun şi fac repede riduri de la asta; iubesc la nebunie viaţa şi aici cred că semănăm cumplit :).

Acum, ce să mai spun? Vreau să ai parte pe acest blog de lecturi plăcute ca o ceaşcă de cafea cu vanilie sau ca un ceai cu muşeţel când plouă peste geam şi să ne împrietenim dacă încă nu am reuşit…